Nou butlletí municipal sobre temàtica LGTBI

11/06/2024 - 11:14

butlletí LGTBI. Posada en marxa d'un nou butlletí de temàtica LGTBI

L’Ajuntament de Barcelona posa en marxa un nou butlletí informatiu de temàtica LGTBI amb l’objectiu d’amplificar la difusió de les activitats i serveis disponibles arreu de la ciutat, arribant a més persones i de perfils diferents, i refermar la promoció dels drets a la diversitat sexual i de gènere de la ciutadania.

Aquest nou butlletí té una periodicitat mensual  i s’adreça a la ciutadania en general, especialment a totes les persones dels col·lectius LGTBI que viuen o treballen a la ciutat de Barcelona.

La nova eina de difusió inclourà tota la informació de les activitats i serveis d’interès per als col·lectius LGTBI de Barcelona així com actes d’agenda de la ciutat, donant visibilitat a les actuacions del Pla per a la diversitat sexual i de gènere impulsades dels de la Direcció de Feminismes i LGTBI; a les activitats organitzades des del Centre LGTBI, com a servei municipal de referència en matèria de diversitat sexual i de gènere i a les informacions sobre les sessions i contingut destacable del Consell Municipal LGTBI de Barcelona.

El nou butlletí també inclourà les actuacions municipals impulsades per altres serveis i direccions que són clau per al desenvolupament del Pla per a la diversitat sexual i de gènere com drets de ciutadania, infància, joventut i persones grans, salut, seguretat, educació,  esports, laboral, migració, cooperació, entre d´altres; a les accions sobre diversitat sexual i de gènere desenvolupades des dels Districtes; a les actuacions LGTBI impulsades per altres administracions públiques i institucions i a les accions emblemàtiques del moviment LGTBI de la ciutat.

Per subscriure’s al nou canal, només cal omplir aquest formulari. La subscripció es pot modificar o donar-la de baixa en qualsevol moment des de la zona personal.

Més informació