Obrim les inscripcions al Grup Trans i No-binari i estrenem disseny!

04/10/2022 - 09:58

Grup Trans i No-binari. Un espai de trobada entre iguals, per a persones trans, no-binàries i que estan explorant el seu gènere. 

Un espai de trobada entre iguals, per a persones trans, no-binàries i que estan explorant el seu gènere. 

Des d’avui mateix, obrim les inscripcions al Grup Trans i No-binari, per a la primera sessió del curs, que serà el dimarts 18 d’octubre, de 18.00 a 20.00 hores, al Centre LGTBI de Barcelona. Per inscriure-s’hi cal enviar un correu a inscripcions@centrelgtbibcn.org. 

Obrim les inscripcions i estrenem disseny amb Luc Lamar, que es defineix com a “persona trans i no-binària que des de la inclusió social i l’art busca generar espais i imatges per fomentar una societat més amable”. La imatge busca reflectir la diversitat de les persones que participen al Grup Trans, d’una manera acolorida i creativa, amb un punt de fantasia.  

Què és el Grup Trans i No-binari?  

Un espai de trobada entre iguals, per a persones trans, no-binàries i que estan explorant el seu gènere. 

Un espai segur, basat en el suport mutu, on poder pensar sobre diversitat sexual i de gènere, explorar el teu trànsit i veure i acompanyar altres processos de trànsit.  

Un espai intergeneracional on conèixer altres persones per compartir vivències, dubtes i experiències de trànsit al voltant del gènere i el seu qüestionament. 

Un espai on enriquir punts de vista propis i aliens, sempre des de la perspectiva de no jutjar les experiències alienes.  

Un espai per crear vincles, fer xarxa i acompanyar-nos.  

Un espai per ser. 

Quan es reuneix el grup? 

Una vegada al mes: el tercer dimarts de cada mes, de 18.00 a 20.00 hores, al Centre LGTBI de Barcelona (c. Comte Borrell, 22). 

Com pots participar-hi?  

Com que les places són limitades i hi ha moltes persones que hi volen participar, és imprescindible inscriure’s a cada trobada enviant un correu a inscripcions@centrelgtbibcn.org 

Quan s’obren les inscripcions? 

Les inscripcions s’obren la primera setmana de cada mes, fins a completar les places disponibles. 

Tant si és la primera vegada que hi participes, com si ja has vingut altres cops, et donem la benvinguda.