El Centre LGTBI de Barcelona recupera el seu horari habitual

01/09/2022 - 11:35

Les instal·lacions i serveis del Centre LGTBI de Barcelona retornen a l’horari habitual.

Les instal·lacions i serveis del Centre LGTBI de Barcelona retornen a l’horari habitual. Des d’aquesta data, obre les portes de dimarts a divendres de 10h a 14h i de 15:30h a 20:30h, i dissabtes de 10h a 14h i de 15h a 20h. Els dilluns al matí, el centre roman tancat, i obre de 15:30h fins a les 20:30h. 

Oferim serveis gratuïts tant en l’àmbit personal, com grupal i familiar. 

Estem amb tu per acompanyar-te al voltant de temes com el trànsit de gènere i fer-te costat psicològicament i jurídicament davant la LGTBQI-fòbia. T’oferim assessorament i acompanyament davant situacions d’estrangeria i d’asil. Oferim serveis gratuïts d’acollida personal i familiar, d’assessorament psicològic, orientació legal i jurídica, assessorament laboral, informació sociosanitària i d’atenció a persones trans, no binàries i intersexuals.       

Tens dubtes? El nostre servei d’Informació i Dinamització està per a tu de dilluns a dissabte per resoldre’ls i explicar-te sobre el funcionament del Centre, així com per guardar-te cita pels nostres serveis gratuïts.  

Necessites consultar algun llibre o document? El Centre de Documentació Armand de Fluvià estarà obert de dilluns a divendres entre les 16 i les 20 hores, a la segona planta del Centre LGTBI, amb un extens catàleg de llibres disposició per prèstec i/o consulta. 

Contacta amb nosaltres a través del correu electrònic info@centrelgtbibcn.org, o truca’ns al 93 880 51 11. També pots venir presencialment. Ens trobem al Carrer Comte Borrell, 22.