Talls de trànsit al carrer de Nàpols amb l'avinguda Diagonal per les obres del tramvia

13/04/2022 - 15:03

El c. de Nàpols quedarà tallat al trànsit rodat a l’altura de l'av. Diagonal, i els vehicles hauran de circular pel c. València o bé pel lateral de l’av. Diagonal.

El c. de Nàpols quedarà tallat al trànsit rodat a l’altura de l'av. Diagonal, i els vehicles hauran de circular pel c. València o bé pel lateral de l’av. Diagonal.

Des de la nit del 19 al 20 d’abril i durant sis mesos, aproximadament, es preveuen actuacions a la cruïlla del carrer de Nàpols amb l’avinguda Diagonal per implantar la futura subestació de transformació de connexió del tramvia.

Com a conseqüència d’aquests treballs, el carrer de Nàpols quedarà tallat al trànsit rodat a l’altura de l’avinguda Diagonal. Els vehicles hauran de circular pel carrer de València o bé pel lateral de l’avinguda Diagonal. El tram del carrer de Nàpols, entre el carrer d’Aragó i l’avinguda Diagonal, tindrà habilitat el pas en doble direcció.

Derivat d’això, el lateral de l’avinguda Diagonal del costat mar, entre els carrers de Roger de Flor i Nàpols, i entre Nàpols i Sicília, també estarà tallat i aquests trams quedaran en doble sentit de circulació, per facilitar l’accés als guals.

Afectacions al carril bici de l’avinguda Diagonal

Les bicicletes que circulin per l’avinguda Diagonal en sentit Besòs, quan arribin a l’altura del carrer de València, hauran de fer un petit desviament que els portarà per un tros de carril bici del carrer de València. Després s’incorporaran a un tram de carril bici que hi ha a la terciana banda muntanya de l’avinguda Diagonal, que estarà habilitada en doble sentit de circulació de bicis, per finalment tornar a incorporar-se a la trajectòria habitual a la terciana banda mar.

Aquestes desviacions estaran degudament senyalitzades en els mateixos itineraris.