Canvis en la mobilitat dels vianants de la parada Tramvia-Glòries a l'avinguda Meridiana

09/05/2023 - 13:17

Afectacions a la mobilitat. Per les obres de connexió del tramvia a l'entorn de la plaça de les Glòries, es tallarà el pas de vianants del costat muntanya, de la parada del Tramvia-Glòries a l'avinguda Meridiana. Està prohibit creuar les vies.

Per les obres de connexió del tramvia a l'entorn de la plaça de les Glòries, es tallarà el pas de vianants del costat muntanya, de la parada del Tramvia-Glòries a l'avinguda Meridiana. Caldrà creuar pel pas de vianants de l'avinguda Meridiana amb el carrer Àlaba. Està prohibit creuar les vies.

El pas de vianants de l’avinguda Meridiana al costat muntanya, que connecta amb la parada del tramvia de Glòries (T4, T5 i T6) estarà tallat des del proper dilluns 15 de maig fins a finals d’agost, per les obres de construcció d’un nou tram de la xarxa tramviària a l’entorn.

Es tracta d’unes actuacions per a fer el muntatge de les noves vies del tramvia, a la cruïlla de l’avinguda Meridiana amb la plaça de les Glòries, davant del Mercat dels Encants, que implicaran el tancament de la sortida per un dels extrems de l’andana i comportaran que les persones usuàries d’aquesta parada de tram hagin de creuar pel pas de vianants de l’avinguda Meridiana amb el carrer d’Àlaba.

A les persones que vulguin accedir a la parada des de la plaça també se les informarà del tall d’aquest pas de vianants i les alternatives per tal d’arribar-hi, com és el pas del Museu del Disseny (Diagonal-Fòrum) o el Mercat dels Encants (Gran Via – Fort Pienc), en funció de la seva ubicació.

Queda prohibit creuar per les vies.