Conference history

In this section you can find all of the participatory meetings which have been organised by the City Council
XVIII Conferència de l'OIDP

18th Conference of the International Observatory on Participatory Democracy

25-27 November 2018, at the Mercat de les Flors, Barcelona

L’Observatori Internacional de la Democràcia Participativa (OIDP) va celebrar la seva XVIII Conferència a Barcelona els dies 25, 26 i 27 de novembre. El Mercat de les Flors, l’Institut del Teatre i el Teatre Lliure de Montjuïc van acollir la trobada que va aplegar més de 600 participants d’arreu del món.

Jornades Internacionals d'Acció Comunitària

Local-level citizen consultations. Democracy without mediation

Monday, 18 June 2018, at the Fabra i Coats

A workshop entitled “Citizen consultations. Democracy without mediation”, taking place on Monday, 18 June, from 9.30 am to 2.45 pm, at the Fabra i Coats

Reunió de procés participatiu

[CAT] Decideix Gràcia

18 d'octubre 2016 - 19 de desembre 2017 a Gràcia

Entre l'octubre del 2016 i el febrer del 2017 els veïns de Gràcia estan cridats a participar en un procés per construir un seguit de projectes estratègics per als barris, als quals es destinarà una part del pressupost del Districte.

El veïnat proposa, defineix i decideix, per mitjà d’un procés participatiu, quins projectes vol dur a terme amb un pressupost orientatiu de 150.000 euros, per dividir entre tres àmbits temàtics de: Dones, feminismes i diversitat sexual; Economia social i solidària; Foment de la cultura al Coll, Vallcarca i els Penitents i la Salut.

Aquest procés es desenvolupa principalment a través d’unes taules obertes de construcció col·lectiva de projectes i culmina amb la votació del veïnat del districte de Gràcia, per triar conjuntament quin projecte de cada àmbit es durà a terme.