Conference history

In this section you can find all of the participatory meetings which have been organised by the City Council
Reunió de procés participatiu

[CAT] Decideix Gràcia

18 d'octubre 2016 - 19 de desembre 2017 a Gràcia

Entre l'octubre del 2016 i el febrer del 2017 els veïns de Gràcia estan cridats a participar en un procés per construir un seguit de projectes estratègics per als barris, als quals es destinarà una part del pressupost del Districte.

El veïnat proposa, defineix i decideix, per mitjà d’un procés participatiu, quins projectes vol dur a terme amb un pressupost orientatiu de 150.000 euros, per dividir entre tres àmbits temàtics de: Dones, feminismes i diversitat sexual; Economia social i solidària; Foment de la cultura al Coll, Vallcarca i els Penitents i la Salut.

Aquest procés es desenvolupa principalment a través d’unes taules obertes de construcció col·lectiva de projectes i culmina amb la votació del veïnat del districte de Gràcia, per triar conjuntament quin projecte de cada àmbit es durà a terme.

Jornades de Participació

Days on direct democracy

27-28 de juny 2017 a El Born CCM

Els dies 27 i 28 de juny de 2017 van tenir lloc, a El Born C.C, unes Jornades sobre Democràcia Directa organitzades per l’Ajuntament de Barcelona. La iniciativa, que volia reflexionar sobre la democràcia directa a través del debat i experiències diverses, va comptar amb experts nacionals i internacionals.