
Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dimecres |
de 16.30 h a 18.30 h |
Entrada general: 36.78 €
+ 13€ per material
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades
|
A l’Illa de Santorini tenen un llegum especial que es fa servir per preparar la “fava”, una mena d’hummus a la grega que se serveix amb tàperes, ceba i llimona. A més, hi creixen uns
tomàquets molt especials amb els que es fan uns bunyols amb herbes per llepar-se’n els dits. Al Japó, a part dels famosíssims makis, es mengen molt sovint els onigiris, unes boles
d’arròs farcides i molt versàtils, ideals per endurnos per menjar fora ara que fa bon temps. En aquest taller, farem aquestes receptes i moltes més, per celebrar amb una festa de color i sabors l’arribada de la primavera. Inclús farem algun refresc amb flors! Recomanem portar carmanyola i, opcionalment, davantal.
Impartit per Zero Waste Bcn.