El plenari del Districte de Sant Andreu aprova la proposta de Medalles d'honor per Mirada de dona i Josep Carbonell i Sabaté

16/05/2024 - 14:18

La sessió d'aquest dimecres 15 de maig va aprovar l'elevació a ciutat d'aquests dos reconeixements, l'un per a l'entitat feminista Mirada de dona i l'altre per a Josep Carbonell i Sabaté, fundador de l'Associació de Veïns i Veïnes de la Sagrera.

El Consell Plenari del Districte de Sant Andreu, en sessió ordinària d’aquest dimecres 15 de maig, ha decidit aprovar la proposta de Medalles d’honor per a l’entitat Mirada de Dona i per al representant veïnal Josep Carbonell i Sabaté. Aquesta proposta ara s’eleva a ciutat, que farà l’aprovació definitiva, atorgant els reconeixements als guardonats de tots els districtes en un acte conjunt.

La Medalla d’Honor de Barcelona té per objecte distingir aquelles persones físiques, persones jurídiques o entitats, nacionals o estrangeres, que hagin destacat en la defensa de la ciutat, així com en la defensa de les virtuts i valors cívics. Cada any, tant a nivell de ciutat com de Districte es proposen i s’aproven els reconeixements a un col·lectiu i a un veí o veïna a títol individual.