La història d’un històric restaurant que intenta sobreviure a Barcelona. 

Entre plats, olles i amenaces, comença una jornada laboral a la cuina del Minvant, l’històric restaurant de menús de la família Marango, que ha passat de generació en generació, al barri del Raval de Barcelona. Abans, era una de les cuines més reconegudes de la capital, i ara intenta sobreviure a la pressió turística i especulativa d’aquesta ciutat. Fins on podrà bullir l’olla? Dins aquesta cuina plena de fissures, el món és un restaurant. 

L’actriu i dramaturga Laura Aubert, i la companyia Els Pirates, s’inspiren en el clàssic contemporani La cuina, d’Arnold Wesker, per reubicar el drama en la Barcelona dels nostres dies i acostar-lo a la seva teatralitat, farcida de música i de fregolismes vertiginosos. A través de la vida de cuiners, cambrers, xefs o empresaris veiem com la ciutat esdevé cada cop més hostil pels qui l’habiten.

Autoria: Laura Aubert

Inspirada en La cuina d’Arnold Wesker, a partir de la traducció de Jordi Bordes i Coca

Direcció: Adrià Aubert 

Repartiment: Laura Aubert, Bernat Cot, Núria Cuyàs, Ricard Farré i Laura Pau 

Escenografia: Enric Romaní

Il·luminació: Dani Gener 

Vestuari: Maria Albadalejo

Música: Ariadna Cabiró

So: Damià Duran

Coreografia i moviment: Robert González

Arranjaments musicals i bases: Pere Gual

Caracterització: Eva Fernández

Fotografies promocionals: Sergi Panizo

Maquillatge i perruqueria – Fotografies promocionals: Inma Bono

Ajudant de direcció: Carla Coll 

Atrezzo i producció: Montse Farrarons

Producció executiva: Marina Marcos

Comunicació i premsa: Anna Castillo i Ester Cánovas 

Estudiant en pràctiques de regidoria (El Timbal): Xènia Arenas

Horaris

Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia

Adreça:
C Pere IV, 228*232
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona