Situat enmig d'un dels nusos viaris més importants de Barcelona, aquest parc, obra de l'estudi d'arquitectura Roig i Batlle, ofereix al visitant un nombre excepcional de possibilitats: pistes esportives i de modelisme, una gran àrea de pícnic amb barbacoes d'accés lliure i un hort urbà.

Arribar al parc de la Trinitat és tan senzill com agafar la línia 1 del metro i baixar a l’estació de Trinitat Vella, ja que l’accés principal és davant de la sortida del metro, a l’altre costat d’una petita placeta interior que fa d’avantsala d’aquest espai verd.
Després de creuar aquest accés, el primer que destaca és el canal que s’estén cap a un dels extrems del parc i, a l’altre costat de la làmina d’aigua, un turó cobert de gespa envoltat de fileres d’arbres, amb camins que el creuen de punta a punta i una formidable escultura de cavalls que corren en estampida sobre l’herba.
Els llargs rengles d’arbres plantats de manera regular estan inspirats en les arbredes que es veuen circulant per l’autopista que comunica Barcelona i Girona, i esdevenen un avançament agradable d’aquest paisatge.

Titularitat:
Centre públic

Horaris

Adreça:
Pg Santa Coloma, 60
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Població:
Barcelona