Coneix el projecte "Calcetines solidarios" impulsat des de la Trinitat Vella

13/11/2020 - 11:27

La iniciativa naix del projecte de teixit resident al barri "El gancho", creat per Rocío Gómez, i compta amb el suport de l'ONG Islamic Relief España.

L’objectiu d’aquest projecte solidari basat en aquesta iniciativa de teixit és intentar aportar un petit gra de sorra en la vida de les persones que viuen i conviuen en camps de refugiades arreu del món. “Calcetines solidarios” fa la crida a tothom que sàpiga teixir mitjons per enviar-los a aquesta entitat solidària i que arribin fins al Líban. Per contactar amb ‘El gancho’ i la Rocío, impulsora de la iniciativa, us podeu adreçar al carrer Mare de Déu de Lorda, 20-22, 2 2a.

El projecte compta amb el suport de l’Associació Maletas Viejas, que s’han volgut sumar per donar-hi suport a nivell de difusió i d’implementació al barri. Entre totes i tots podem aconseguir aportar mitjons que seran enviats abans del 30 de novembre per recaptar tots els fons possibles a benefici de les persones refugiades. Podeu tenir més informació escrivint a helloelgancho@gmail.com o contactar amb la Rocío a través del seu instagram.