El Punt de Defensa dels Drets Laborals s'apropa al districte

18/11/2020 - 16:21

La iniciativa durà a terme sessions virtuals i presencials els propers dies als barris de Sant Andreu de Palomar i Trinitat Vella.

El Punt de Defensa de Drets Laborals, impulsat per Barcelona Activa, s’apropa aquests dies als barris de Sant Andreu de Palomar i la Trinitat Vella amb l’objectiu d’oferir actuacions individuals i grupals incloses al servei gratuït d’informació, assessorament i sensibilització en matèria de drets laborals.

A continuació, detallem les cites previstes al nostre territori fins a finals de novembre:

Dijous 19 de novembre, de 18.30 a 20 h: Sessió virtual a Sant Andreu de Palomar. Ubicació: Casal de Barri Can Portabella.

Dijous 26 de novembre, de 16 a 20 h: Sessió individual a la Trinitat Vella. Ubicació: Centre Cívic Trinitat Vella (Foradada, 36)

Divendres 27 de novembre, de 10 a 11.30 h: Sessió grupal a la Trinitat Vella sobre drets laborals bàsics en temps de Covid. Ubicació: Sala Trinitat (Mare de Deu de Lorda, 2).

En què consistiran les sessions individuals? S’ofereix informació i assessorament personalitzat dirigit a resoldre dubtes sobre la situació laboral de la persona en concret (independentment de la seva situació administrativa): condicions del contracte, condicions salarials, assetjament, finalització de contracte, situacions d’acomiadament, drets laborals en general,…

En què consistiran les sessions grupals? S’ofereix informació i assessorament personalitzat dirigit a conèixer els drets laborals bàsics de les persones treballadores, fent un repàs als principals aspectes de la relació laboral, aprendre a llegir els detalls d’un contracte amb agilitat i entendre la pròpia nòmina. S’incidirà en les més transcendents novetats aprovades durant l’Estat d’alarma i en els mesos posteriors que afecten els drets laborals. També s’aniran oferint sessions grupals amb temàtiques més específiques, com per exemple, drets de la seguretat social.

Per donar-se d’alta s’ha de trucar al 900 533 175  i especificar l’activitat, ja sigui individual o grupal, en la que es vol participar. Cal indicar el dia, horari i barri concret on s’imparteix. Els facilitaran la inscripció via telefònica. Es poden consultar també les activitats al web i fer la inscripció online a través d’aquest link.