La Lira i Can Galta recuperen Alè, l'espectacle?

04/12/2020 - 10:42

L'espectacle és una mostra etnohistòria d'àmbits de la cultura popular: la dansa tradicional – la sardana-, la mitologia catalana, la recreació històrica, la música i les noves tecnologies.

El 26 d’octubre del 2019 s’havia de fer l’estrena de l’espectacle Alè. En aquella data no es va poder fer i es va posposar al 14 de març del 2020, quan vam descobrir la paraula confinament.

Deu mesos després i en una versió totalment diferent del muntatge inicial, ens alegra convidar-vos a la presentació d’ALÈ, l’espectacle??

L’espectacle és una mostra etnohistòria d’àmbits de la cultura popular: la dansa tradicional – la sardana-, la mitologia catalana, la recreació històrica, la música i les noves tecnologies.

Vol ser una al·legoria al respecte per les tradicions, a reivindicar el sentiment de pertinença a una terra. Una terra que es creix amb els seus símbols d’identitat: la llengua, la cultura popular, la festa,.. i les persones que generació a generació transmeten aquests valors i els mantenen vius. Tanmateix “ALÈ, l’espectacle?” també vol ser una aposta pel futur on tradició i noves tecnologies troben punts de convergència per caminar plegats.  

Ens agradaria molt que el divendres 18 de desembre ens acompanyéssiu a l’acte de presentació. Tindrà lloc a la sala Josep Bota (recinte de la Fabra i Coats) a les 18.00 h.

Per tant, si voleu acompanyar-nos en aquella jornada tan especial per a tots i totes nosaltres, us demanem que empleneu el formulari correcte que us passem a continuació:

https://forms.gle/mRVbEiuzwRnJyJ6G6