Nou punt d'assessorament de la Xarxa de Resposta Socioeconòmica al Bon Pastor

18/01/2021 - 13:06

Aquesta xarxa s’impulsa conjuntament des de Pla de Barris i Barcelona Activa per atendre les persones que han patit un empitjorament de les seves condicions bàsiques de vida arrel de la crisi sanitària de la Covid-19.

Amb l’objectiu de millorar l’atenció a la ciutadania, aquest 2021 s’ha obert al barri del Bon Pastor un nou Punt d’Assessorament per la tramitació d’ajuts de la XARSE (Xarxa de Resposta Socioeconòmica), impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, per fer front a la crisi ocasionada per la COVID-19. La iniciativa, impulsada de forma conjunta entre Barcelona Activa i Pla de Barris, té per objectiu atendre les persones que han patit un empitjorament de
les seves condicions bàsiques de vida arrel de la crisi sanitària de la Covid-19 i que, per
diferents motius, necessiten un assessorament i/o acompanyament per accedir als recursos i/o ajuts existents.

Des de la XARSE s’assessora i acompanya les persones que necessiten ajuda per accedir als recursos econòmics que les diverses administracions han posat en marxa. S’ofereix:

  • Orientació sobre quines ajudes són més adequades per a cada situació particular i, si escau, derivar a altres serveis o equipaments.
  • Ajuda en el procés de sol·licitud d’ajuts: requeriments i requisits, documentació o terminis.
  • Derivació i /o orientació a altres recursos del territori.

Per accedir presencialment al servei és imprescindible demanar CITA PRÈVIA. Qualsevol veí o veïna del barri pot demanar cita prèvia a través del telèfon: 656306798​.