El ‘Pantalla Barcelona’ torna amb quatre projeccions a Can Clariana Cultural

21/01/2021 - 12:10

El cicle ens permetrà gaudir de Estiu 1993 i d'una sessió de curts. És imprescindible fer reserva prèvia per poder assistir-hi.

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commision, organitza el cicle de cinema rodat o produït a Barcelona amb l’objectiu d’estimular i consolidar la difusió de la cinematografia barcelonina i donar-la a conèixer a la ciutadania. Com a novetat, enguany s’ha ampliat la selecció de films amb la programació de propostes dels festivals que tenen lloc a la ciutat.

Tots els espais en els quals es faran les projeccions compleixen les mesures de prevenció, seguretat i limitació d’aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries a causa de la covid-19. A fi de poder complir amb aquesta normativa d’aforament és imprescindible reservar les entrades gratuïtes directament als espais web dels mateixos centres cívics on es faci la projecció. També serà obligatori l’ús de mascaretes o l’entrada i la sortida esglaonada dels espectadors, seguint les ordres del personal d’acomodació.

 El ‘Pantalla Barcelona’ al Districte de Sant Andreu

El Centre Cívic Vil·la Florida participa per primera vegada al programa de projeccions audiovisuals. Algunes de les sessions van tenir lloc durant la tardor i alguna va quedar pendent per la pandèmia. Ara es recupera la programació durant el mes de febrer.

Programació

Dimarts 26 de gener, 19 h

Sessió de curts NEW WAYS TO

Dimarts 9 de febrer, 19 h

Estiu 1993

Reserva d’entrades 

No s’ha d’assistir a la projecció, si es presenten símptomes de covid-19 o s’ha estat en contacte amb algun positiu en les darreres 48 h.

Més informació