Contes per SATèl·lit a l'espai digital del SAT teatre

08/02/2021 - 12:02

Els contes estan adaptats per a tots els públics, amb llengua de signes i subtitulació, gràcies a la col·laboració amb l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i el Districte de Sant Andreu.

Aquesta temporada al SAT! ampliem la nostra oferta d’activitats per fer-nos presents també a casa dels espectadors! En aquest espai trobareu algunes propostes per gaudir en família des del sofà de casa.

Ens encanta la màgia dels contes! Estan presents al llarg de tota la nostra vida. De petits ens els llegeixen les persones que més ens estimen i ens transporten a mons imaginaris, a espais fantàstics, ens fan riure i també ens ajuden a dormir! Al SAT! volem acompanyar-vos en aquesta aventura, per això n’hem triat alguns perquè en pugueu gaudir quan us vingui de gust!

A més, tots els contes que us proposarem estan adaptats per a tots els públics, amb llengua de signes i subtitulació, gràcies a la col·laboració amb l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i la Seu del Districte de Sant Andreu.

Aquesta setmana podeu gaudir de “Moltes preguntes” de Gianni Rodari amb l’atriu Teresa Urroz, aquí teniu l’enllaç https://www.sat-teatre.cat/espai-digital/