En marxa un documental sobre la presó de dones de Trinitat Vella

03/03/2021 - 21:01

El treball, titulat "Veïnatges forçats. Un documental comunitari sobre la presó de dones de Trinitat Vella", està dirigit per Julia Montilla i s'anirà donant a conèixer en les properes setmanes.

L’equip de Pla de Barris, juntament amb l’Observatori de la Vida Quotidiana i el suport del Districte de Sant Andreu i Memòria Democràtica, està preparant la difusió d’un documental al voltant de la presó de dones de la Trinitat Vella. Durant les properes setmanes s’aniran desvetllant més detalls sobre aquest documental en el qual han participat dones que van estar recloses en el centre penitenciari del barri, així com dones del propi territori. Podeu seguir tota l’actualitat al voltant del projecte a través del web i les xarxes del Districte de Sant Andreu.

Els projectes que Pla de Barris desenvolupa a la franja Besòs del districte tenen per objectiu millorar la vida de la ciutadania i recuperar la rica memòria històrica de cada sector de la població. Aquest documental que mica en mica anirà veient la llum és una de les moltes iniciatives que tot l’equip, juntament amb el veïnat, ha aconseguit desenvolupar en els darrers anys.