Participa a la propera edició de Tallers Oberts BCN

11/03/2021 - 11:50

L'Associació d'Artistes i Artesans del FAD (A-FAD), amb la col·laboració de l'Institut de Cultura (Ajuntament de Barcelona), el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (CCAM) i el Districte Cultural de l'Hospitalet de Llobregat, convoca la 28a edició de Tallers Oberts BCN, que se celebrarà els dies 29 i 30 de maig de 2021.

Tallers Oberts BCN és la principal cita de la ciutat amb els i les artistes plàstics i els artesans i artesanes professionals. Una ocasió única per a la ciutadania per endinsar-se al món de la creació, l’art, l’artesania i el disseny de la mà dels propis creadors, creadores i professionals relacionats, anant-los a visitar –amb totes les mesures de seguretat que imposa la pandèmia– als seus propis espais de treball.

Ara, fins al 18 de març, artistes plàstics, col·lectius d’artistes, artesans i artesanes de qualsevol disciplina que disposin d’un espai de treball i creació a les ciutats de Barcelona o l’Hospitalet de Llobregat poden inscriure’s per entrar al procés de selecció dels Tallers Oberts BCN 2021. També podran participar-hi associacions artístiques, galeries, escoles d’art i oficis, laboratoris de creació, fab labs, estudis d’arquitectura, imatge o disseny, a més de grans espais de treball compartits.

Amb l’objectiu de donar suport al sector creatiu en la seva totalitat en les circumstàncies actuals i persistents de pandèmia, l’A-FAD manté un any més la quota de participació gratuïta per a tot aquell que sigui seleccionat, independentment que sigui o no soci o sòcia de l’entitat.