Estiguis al cas de les dates per formalitzar la matrícula en línia per al curs 2021-2022

26/03/2021 - 09:27

El 19 d'abril es publicarà la llista de sol·licituds de les preinscripcions amb la puntuació provisional i s'engegarà el procediment de matrícula a partir del 14 de juny.

Després del període de preinscripció, habilitat al llarg de març per als ensenyaments d’infantil, primària i secundària, el departament d’Educació de la Generalitat continua oferint tota la informació sobre el procediment de matrícula per al proper curs. La preinscripció, totalment electrònica, es va poder dur a tarme a través d’un procediment senzill, durant les 24 hores del dia i des de qualsevol dispositiu mòbil, ja fos amb ordinador, tauleta o telèfon mòbil. Els formularis per la sol·licitud de preinscripció han estat disponibles en diferents llengües: català, aranès i castellà.

El 19 d’abril es publicarà la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional, i el sorteig del número de desempat tindrà lloc el 5 de maig de 2021, a les 11h. La llista ordenada definitiva es publicarà el 7 de maig i després de les assignacions d’ofici es publicarà la llista d’alumnes admesos i la llista d’espera, el 7 de juny.

La matriculació serà del 14 al 18 de juny pel segon cicle d’educació infantil, primària i 1r curs de l’ESO; i del 28 de juny al 2 de juliol per 2n, 3r i 4t d’ESO.

Tota la informació sobre els procediments i calendaris de preinscripció i matrícula per la resta d’ensenyaments es pot consultar al portal preinscripcio.gencat.cat.