La llibreria 'Dit i fet' ens convida a gaudir de totes les novetats

12/04/2021 - 11:47

Rubí Muñoz gestiona ‘Dit i fet’ des de fa 8 anys al cèntric carrer Balari i Jovany, 4. De cara a Sant Jordi, ens anima a apostar per les llibreries de proximitat tot respectant les mesures de seguretat.

Quan portes al capdavant d’aquesta llibreria?

En aquest mateix local abans ja hi havia una llibreria però jo porto aquí des del 2013. De la idea que portava al començament fins ara he anat introduint canvis perquè jo venia d’una llibreria gran, del centre, i m’he anat adaptant a les necessitats del barri.

O sigui que ets veterana al sector.

Sí, porto 31 anys treballant en el món de les llibreries.

Què ens podem trobar per Sant Jordi?

Anem variant contínuament les novetats i oferim una mica de tot: novel·la negra, històrica, romàntica, traduccions, originals del català i castellà, etc. Cal destacar que tenim un espai dedicat als llibres del territori, de Sant Andreu de Palomar, on oferim tot el que està editat i a la venda en aquest moment. També comptem amb secció infantil i juvenil.

On us podem trobar per la Diada de Sant Jordi?

El dia 23 hi seré a la plaça Orfila si no hi ha cap entrebanc d’última hora. Com que estic sola, qualsevol gestió a l’hora de muntar una paradeta i controlar l’aforament es complica perquè no pots estar a sobre de tot. Llavors, els dies previs intentaré sortir de la botiga o anar a plaça Orfila, depèn com vagi la situació.

Com afronteu la celebració després de l’any que hem viscut?

Des del primer any que vam obrir la resposta de la gent ha estat increïble. La gent del barri surt molt i respon positivament. Ens pensem que la Diada és el que passa a la Rambla o plaça Catalunya i, ben al contrari, el que ens podem trobar a Sant Andreu és una passada de festa. Em resulta un dia molt emocionant.