Coneix Trabookaire, la llibreria més jove del districte!

19/04/2021 - 09:47

Xavi Porta i Txell Solé van obrir, després de molts anys treballant al sector, la seva pròpia llibreria al desembre de 2019. El suport del veïnat de La Sagrera ha estat clau per tirar endavant el projecte.

Quan fa que teniu aquesta llibreria al barri de La Sagrera?

Vam obrir el desembre de 2019, és a dir, un parell de mesos abans d’haver de tancar. Tant la Txell com veníem de treballar al sector, feia temps que teníem ganes de tenir la nostra pròpia llibreria, i ens vam decidir.

Com heu viscut l’aterratge aquí al barri?

Vivim aquí i ja coneixíem una bastant la zona. Estem contents perquè vam arribar a pensar que hauríem de tancar definitivament i no ha estat així. La gent ens ha respost i n’estem molt agraïts.

Què podem trobar a Trabookaire?

Som una llibreria generalista. Oferim molts títols per infants perquè hi ha escoles a prop i també molta presència de nens i nenes pel barri, i una mica de juvenil. Amb el jovent costa un poc més que entren a les llibreries. Després, ja tenim tota la part per adults, on podem trobar una mica de tot.

On us podem trobar la Diada de Sant Jordi?

Ens podeu trobar a la llibreria (carrer Clara Zetkin) i també a l’exterior, ja que si podem i la situació sanitària ho permet traurem una paradeta.

Quines recomanacions ens faries com a llibreter?

Ara per ara, tenim bastants títols i ens està funcionant bastant bé la ciència ficció en català. Són traduccions d’obres estrangeres, però a la gent li està agradant començar a llegir d’aquest gènere en català. Apostarem molt per obres en català i d’autors catalans i del barri. Hi ha autors i autores que són del barri i també oferirem els seus treballs… Una mica aquesta serà la nostra línia per Sant Jordi.

Com encareu Sant Jordi?

Estem molt il·lusionats perquè serà la primera diada que ho celebrem com a llibreters.