Vine a compartir el teu text als 'Arbres dels desitjos' de Sant Jordi 21

20/04/2021 - 10:46

El Districte de Sant Andreu, juntament amb Parcs i Jardins, ubicarà dos ficus a la plaça del metro de Bon Pastor i a la plaça Jardins d'Elx perquè tothom pugui penjar els seus versos o fragments preferits.

Aquest any, després del confinament viscut el 2020, gaudirem de Sant Jordi sortint al carrer i compartint els millors desitjos amb tot el veïnat. Com ho farem? Doncs agafant un full o un tros de full en el qual escriurem un poema, un desig o un fragment que per a nosaltres és important. Pots fer-ho amb colors, amb stickers, amb llapis, amb signatura, anònim… Com tu prefereixis! Una vegada el tinguem llest per compartir, podrem adreçar-nos als ‘Arbres dels desitjos‘ que s’instal·laran durant tota la jornada de divendres 23 d’abril a dos punts del Districte: la plaça del metro del Bon Pastor i la plaça Jardins d’Elx al barri de la Sagrera.

Els arbres comptaran amb un servei de dinamització que ens animaran i ens ajudaran a compartir els nostres texts i també es recolliran les imatges que es vagin produint al llarg del dia. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que ha comptat amb el treball de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Barcelona, és incentivar un Sant Jordi de barri per reivindicar el paper dels serveis i els comerços del territori. Surt de casa i gaudim d’un Sant Jordi amb segell de barri!