Encara no coneixes l'Agrupació Esportiva Bon Pastor? T'expliquem tota la seva activitat!

13/05/2021 - 09:04

Aquesta entitat té com a principal objectiu la promoció de la practica esportiva entre infants i joves del districte de Sant Andreu. Des del 1983 gestiona el Centre Esportiu Municipal Bon Pastor, espai principal on desenvolupen la seva activitat.

El Centre esportiu Municipal del Bon Pastor és l’equipament esportiu més gran del districte i un dels més grans de la ciutat, permetent un ventall molt ampli de pràctica esportiva. Els diferents espais estan integrats per una piscina amb sostre retràctil per gaudir del sol en la temporada d’estiu, un camp de gespa artificial que es pot llogar de forma puntual o per tota la temporada, un gimnàs amb dos sales per activitats dirigides, i una sala de musculació amb una gran oferta esportiva de fitness. També hi trobarem un pavelló cobert amb una pista de futbol sala i tres de basquet que són la seu de diferents equips de tots els barris de Sant Andreu. Per últim, la més recent millora dels espais inclou quatre pistes de pàdel i dos de tennis situades a la llosa del Bon Pastor, que poden ser utilitzades per tota la ciutadania.

Dins del seu projecte esportiu per a infants i joves destaquem les següents activitats:

Rítmica: Aquesta secció esta formada per 40 joves que, depenent de l’edat i del nivell, poden entrenar de tres a set  hores setmanals. Dins d’aquesta secció s’han recollit èxits a nivell nacional.

La secció de patinatge està formada per una trentena de nois i noies i competeix amb el Consell de l’esport Escolar de Barcelona (CEEB).

Pel que fa a la secció de futbol, aquesta és, sens dubte, la més nombrosa del club amb gairebé uns 200 infants. A partir dels 5 anys es poden inscriure a l’escoleta de la secció i poder fer el seu trajecte esportiu dins del club fins a les categories superiors. Actualment l’equip amateur del club juga a tercera divisió catalana.

Pels amants del ball modern el club també te la secció de Hip Hop i són molts els infants que practiquen aquest esport amb tarifes molt populars.

La secció de natació de l’entitat es nodreix dels infants que han après a nedar en el CEM i, un cop finalitzat el seu aprenentatge, tenen l’opció de forma part de l’equip de natació escolar.

L’escola de pàdel per a infants i adults es la secció creada en l’últim any, per els amants d’aquest esport les pistes de la llosa on poden donar satisfacció a les seves necessitats.

Ara que s’apropa la temporada d’estiu, l’Agrupació Esportiva Bon Pastor també organitza un dels Campus Olímpia de mes èxit de la ciutat, durant el qual els diferents espais del CEM ofereixen un gran  ventall d’activitats. Es du a terme conjuntament amb l’Institut Escola el Til·ler amb la cessió del menjador, permeten un campus molt complert mes enllà del mes de juliol.

Per a mes informació podeu consultar.

www.aebonpastor.org

telèfon 93.312.07.02

Instagram:@cembonpastor

Facebook: Agrupació Esportiva Bon Pastor

*Imatges extretes del Facebook Agrupació Esportiva Bon Pastor.