Els Premis de la Crítica atorguen una menció especial al SAT! Teatre

14/05/2021 - 10:14

El jurat reconeix d'aquesta manera l'aposta permanent per la dansa i la perseverança en el sector que du a terme l'equipament andreuenc.

Els Premis de la Crítica, atorgats a finals d’abril, han reconegut amb una menció especial la dedicació i la ferma aposta que realitza el SAT! Teatre de Sant Andreu entorn a la programació d’espectacles i cicles de dansa. Des dels inicis, l’especialització de l’espai en les seves dues línies de programació, una d’elles, la dansa, ha consolidat les bases perquè es converteixi en un espai referent a Catalunya. La implicació de tot l’equip que integra el teatre, també durant aquest darrer any tan complicat per a la cultura, ha fet el SAT! mereixedor d’aquest prestigiós reconeixement atorgat en el marc de les arts escèniques.

Una mica d’història

El SAT! neix a la nau d’unes antigues cotxeres a la rambla de Fabra i Puig, número 26, la tardor de 1990. A  partir de 1996 s’enderroquen les cotxeres i comença la construcció de l’edifici actual, que obre les portes la tardor del 2003.

És a partir de 2008 quan N54 Produccions SL, l’actual direcció del teatre, pren la gestió de la sala, propietat del Districte de Sant Andreu, per continuar amb una oferta de teatre i dansa de qualitat però assequible per a tots els espectadors.