Tots els projectes per treballar a l'aula la justícia social amb 'Als barris tenim classe'

31/05/2021 - 13:55

Coneix, a través d'aquesta iniciativa de Districte, les diferents tasques que s'estan duent a terme als centres educatius per fomentar la consciència sobre un futur més igualitari i sostenible.

Durant tot aquest 2021, el Districte de Sant Andreu reivindicarà el sector educatiu del territori per visibilitzar els diferents projectes que es desenvolupen a cada centre d’ensenyament dels barris. A través d’entrevistes, reportatges i notícies d’actualitat traslladarem les aules al centre del web i xarxes del districte per apropar cada tasca del sector de l’ensenyament a tota la ciutadania dels barris. D’aquesta manera ampliarem la xarxa de la comunitat educativa i implicarem els diferents sectors poblacionals en el coneixement i la millora constant de les diferents aules del districte.

Al llarg d’aquest mes podràs conèixer les experiències artístiques dutes a terme a l’institut Joan Fuster i Vapor del Fil amb el programa EN RESiDÈNCiA, les millores als entorns escolars promoguts arreu de la ciutat o la tasca de la Fundació Trinijove. També et presentem la tasca del Molí de Finestrelles per apropar l’alumant a la poesia i t’informem sobre les noves superilles que arribaran a diversos centres educatius.

Pots seguir tots els continguts subscrivint-te al nostre butlletí i seguint-nos a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.