L'exposició itinerant 'Barcelona respon a l'emergència climàtica' arriba al CC Bon Pastor

02/06/2021 - 12:34

La mostra, impulsada per l'àrea d'Ecologia Urbana de l'Ajuntament de Barcelona, es podrà visitar a l'equipament del barri fins el 30 de juny. Hi haurà visites guiades cada divendres amb reserva prèvia.

De l’1 al 30 de juny, la mostra itinerant ‘Barcelona respon a l’emergència climàtica’ podrà visitar-se al Centre Cívic Bon Pastor en horari d’obertura de l’equipament. Durant el període d’exposició, les persones interessades podran fer una visita amb audioguia i conèixer el contingut de tot el projecte (cal portar auriculars propis). A més, des de l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu s’han promogut visites guiades que es duran a terme tots els divendres de juny a les 11 h. Per apuntar-se a aquestes visites, cal contactar amb el personal d’aquest servei a través del telèfon 650976171 o bé escrivint un correu a santandreuambiental@bcn.cat.

Barcelona respon al canvi climàtic

L’objectiu d’aquesta exposició és donar a conèixer de manera pedagògica, interactiva i propera la realitat l’emergència climàtica a Barcelona amb els objectius següents:

  • Com afectarà el canvi climàtic a Barcelona en dos escenaris.  Si s’actua per fer-hi front o si es continua igual que ara.
  • La Declaració d’emergència climàtica i el Pla Clima de Barcelona amb les línies de treball i accions previstes.
  • Les accions que està duent a terme la societat civil i els projectes municipals més destacats.
    Idees sobre què pot fer la ciutadania a escala individual i col·lectiva per contribuir a la lluita contra l’emergència climàtica.
  • Una breu menció al vincle entre l’emergència climàtica i la recent crisi sanitària viscuda arran de la pandèmia de la covid-19.

No et perdis aquesta proposta!