Amunt i avall: pageses, cucs i alls!

03/06/2021 - 10:46

Arriba, de la mà de l’agricultora Jacinta i el servei de l'Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu, un conte-espectacle d’educació agrícola en el qual descobrirem tots aquells secrets del subsòl.

En aquest espectacle de La Cuentista, la Jacinta, una petita agricultora, ens ensenyarà el seu camp d’agricultura ecològica i els misteris que s’amaguen al sòl que fan que els aliments creixin forts i saludables. Però, també ens mostrarà els inconvenients que fan que la seva feina a l’hort sigui més difícil, com el creixement continu de la ciutat, la contaminació i l’especulació.

Aquesta activitat està emmarcada en el Calidoscopi 2021, un projecte amb l’objectiu de fer créixer el teixit cultural proper del districte de Sant Andreu, reivindicant les arts escèniques com a motor de canvi social. I també, en l’Any de la Capitalitat de l’Alimentació Sostenible a Barcelona, programa amb el qual s’estan desenvolupant més de noranta projectes i polítiques a la ciutat per promoure hàbits saludables entre la ciutadania i potenciar un canvi en el model de producció d’aliments.

Veniu amb tota la família a conèixer la Jacinta i el seu hort el 12 de juny a les 12 del migdia al Casal de barri Torre de la Sagrera

Aquesta activitat l’organitza l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu i el Casal de barri Torre de La Sagrera.

Per participar de l’activitat us podeu inscriure fent clic aquí.

Per més informació posa’t en contacte a santandreuambiental@bcn.cat o al 650 976 171.