Participa en l'enquesta per la millora de la mobilitat al nucli antic de Sant Andreu i els seus entorns

09/06/2021 - 13:13

L’Ajuntament de Barcelona, a través del Districte de Sant Andreu, està realitzant l’estudi de mobilitat i el pla d’actuació per a la seva implementació, així com l’assessorament en aspectes de mobilitat per al centre del poble i els seus entorns.

L’objectiu de l’estudi és realitzar una diagnosi de l’estat actual de la mobilitat en el nucli antic de Sant Andreu de Palomar i els seus entorns, elaborar una proposta d’ordenació de la seva mobilitat i un pla d’actuació.

L’estudi avarca la pràctica totalitat de Sant Andreu de Palomar i el seu àmbit està definit entre l’Avinguda Meridiana, carrer Palomar, Passeig Torras i Bages, carrer Josep Soldevila i carrer Rovira i Virgili.

La iniciativa permetrà definir una estratègia d’actuació i priorització en matèria de mobilitat en el barri de Sant Andreu, a través d’una visió socialment integral, global i urbanísticament transversal. Una proposta d’implementació en etapes, amb una clara aposta per una mobilitat sostenible, equitativa i segura. Per avançar en el desenvolupament de l’estudi i conèixer els principals patrons de mobilitat dels veïns i veïnes del barri, volem comptar amb la participació de la ciutadania, i per aquest motiu hem previst la següent acció de participació.

En aquesta fase de consulta, podràs fer arribar la teva visió sobre els diferents aspectes de mobilitat accedint al portal de participació Decidim a través d’aquest enllaç. L’enquesta es durà a terme fins dijous 17 de juny.

A continuació, podeu consultar el calendari d’execució de l’estudi perquè pugueu seguir tot el procés participatiu:

Setmana del 14 de juny: Anàlisi de les dades recollides a l’enquesta de diagnosi sobre la mobilitat.

Setmana del 21 de juny. Sessió de participació amb el veïnat i entintats per la validació i intercanvi de la diagnosi. Es preveu fer dues sessions el 21 i el 22 de juny i en breu rebreu més informació.

Del 21 de juny al 9 de juliol: Es valoraran les diferents alternatives plantejades i la modelització.

Finals de juliol: Es plantejarà una sessió de participació per tractar les propostes cap a finals de juliol.