La Juganera, nova proposta musical de la Bostik pel juliol

01/07/2021 - 14:08

La Nau Bostik de la Sagrera ens proposa un cicle de concerts el proper 17 i 31 de juliol a l'exterior de l'equipament amb un programa propi.

La Juganera és un cicle de concerts organitzat per la Nau Bostik durant el mes de juliol, amb la voluntat reivindicar l’autoprogramació de continguts de l’equipament i els espais populars amb propostes amb preus assequibles.

El cicle consta de dos dies de programació el 17 i el 31 de juliol, amb una proposta de concerts a l’exterior de l’edifici:

17 de juliol

S’obren portes a les 18:30 h al paradís de la juguesca i la calor. Comença la jornada amb Majava, grup mallorquí d’autor, amb influències reggae i pop. Projecte musical profund i bell, en plena transició cap a la música experimental i venen de Mallorca a jugar amb els nostres cranis.
Segueix amb Sybarites grup referent del trident de la Jamaican Music (Ska-Rocksteady-Reggae) a la nostra ciutat. Sonant des de fa 10 anys ens morim de ganes d’escoltar-los al territori.

31 de juliol

S’obren portes del cel juganer i calorós a les 18:30 h. La jornada amb el tàndem titànic de La Chunga & Lia Kali, dos velles conegudes de l’equipament que s’han armat i han creat un show únic per a nosaltres. Tindrem acústic, tindrem digital. Continua amb la Mafia de La Ç, grup de Hip Hop que ballen entre les portes del Vallès i el Barcelonès. Presenten la nova MixTape de la mà de Sotasons. Abanderats del TDH i la picaresca miraran de deixar les nostres ments el més intacte possible.

El preu d’entrada de cada sessió és de 10€ i es pot comprar a través de la web de l’equipament: https://naubostik.com/actividad/cicle-de-concerts-la-juganera/