Torre de La Sagrera inicia la segona edició del cicle Retrobaments, música d’arrel tradicional sota el cel

02/07/2021 - 11:46

Compartim els capvespres de juliol amb una selecció de música d’arrel tradicional al pati de la Torre. Ens retrobem al carrer, a les places, a les terrasses... i també a la Torre de La Sagrera!

Sorgit en plena pandèmia, el cicle Retrobaments, vol reivindicar la importància de la presencialitat en la cultura i la necessitat d’espais en els quals retrobar-nos els uns als altres i ho fa a través de quatre concerts a l’aire lliure els capvespres del mes de juliol.

Els concerts es realitzaran tots els dijous del mes de juliol al pati de la Torre de la Sagrera amb un aforament limitat i amb inscripció prèvia a través del web torrelasagrera.cat

Programa

Dijous 1 de juliol, a les 19 h

LAURA MILAZZO I JOEL MORENO

Bossa Nova, Jazz, Chanson Française

Un viatge musical eclèctic que comença a Catalunya i ens porta a la Itàlia dels anys 60, a la França de Piaf i Legrand per després creuar l’Atlàntic i visitar el jazz dels Estats Units, passant per la música de Brasil i Cuba.

 

Dijous 8 de juliol, a les 19h

LAB SONS

Soul, Jazz, Blues, Rock

Eclèctics i inquiets seguidors dels sons afroamericans, no s’han tancat mai en un estil concret; jazz, soul, funk, rock’n’roll… han format part del seu repertori de clàssics que sempre han tractat amb respecte, mirant de donar-los una visió pròpia i oferir-los al públic amb qualitat.

  

Dijous 15 de juliol, a les 19h

LAUZETA

Folk, Música Tradicional

Lauzeta neix de l’amor a la música folk i es desplega des de la tradició catalana i celta a les diferents cultures que ens envolten, fent de cada concert un viatge per les tradicions i una festa com les que es feien abans: Violí, guitarra, dues veus i molta música.

 

Dijous 22 de juliol, a les 19h

LES MARITERRÀNIES

Rumba alegre i fresca

Salades com el mar i fermes com la terra, les Mariterrànies són un trio de música alegre amb un repertori fresc i xarbotat com l’aigua de la costa brava. Els agrada embarcar-se a cantar una cançó de cada port, sempre amb lletres que concorden amb una manera determinada d’entendre el món i acompanyades de ritmes rumberos, swingats, mediterranis i caribenys.

 

 

Quan?

Dijous 1, 8, 15 i 22 de juliol, a les 19h


Preu

5€

On?

Pati de la Torre de La Sagrera

Berenguer de Palou, 64-66

Informació i reserves

torrelasagrera.cat
info@torrelasagrera.cat

Instagram, Facebook i Twitter @torrelasagrera

931 538 381