Divendres 6 d'agost vine a veure 'The Arrival' a les Grades Obertes

12/07/2021 - 12:25

La pel·lícula explora el terreny de la xenolingüística i la geopolítica davant d'un primer contacte amb extraterrestes. La projecció començarà a les 21.45 h.

Dotze naus alienígenes de més de 450 metres d’alçada han arribat a la Terra, situant-se en diversos punts del planeta. La respectada experta en lingüística Louise Banks, personatge protagonitzat per Amy Adams, és requerida pel Govern dels Estats Units amb la finalitat de desxifrar i traduir el missatge que els extraterrestres intenten transmetre a la humanitat.

Louise viatjarà fins a Montana, Estats Units, al costat del físic Ian Donnelly , per intentar establir una comunicació amb els visitants. Junts treballaran per trobar els patrons de la llengua que pretenen desxifrar i arribar així a les respostes per a les qüestions que llança aquest sorprenent succés. En concret les dues que planteja el Coronel Weber, al comandament de l’operació: d’on venen i què és el que pretenen.

No recomanada per menors de 13 anys.

Les sessions es desenvoluparan amb mesures de prevenció per la covid-19 i l’aforament estarà limitat. Per aquest motiu, cal inscriure-s’hi aquí prèviament.

Més informació