Ja pots presentar els teus projectes i candidatures pels Premis Sant Andreu

28/07/2021 - 08:00

La resposta als reptes que la societat actual planteja no es poden donar de manera individualitzada ni des de projectes particulars. La millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes, i l’enfortiment de la ciutadania requereix respostes conjuntes i fer-ho així significa sumar per promoure, construir i facilitar respostes col lectives a problemes col·lectius. En aquest marc, el districte de Sant Andreu vol atorgar els Premis Sant Andreu per reconèixer el paper cabdal de les persones que hi viuen i les seves entitats, com a promotores d’accions comunitàries per aconseguir un impacte positiu social, educatiu, cultural o ambiental al nostre territori. Pots fer propostes fins el 15 d'octubre.

Enguany s’entregaran els premis corresponents a quatre categories:

Premi Sant Andreu al millor projecte d’entitats, destinat a premiar una iniciativa que tingui com a finalitat aconseguir un impacte positiu social, educatiu, cultural o ambiental per al veïnat del districte de Sant Andreu.

Premi Sant Andreu especial, enguany dedicat a una proposta per millorar o incentivar la lluita contra les desigualtats de gènere, les violències i discriminacions envers les dones, i contribuir a la seva llibertat i igualtat d’oportunitats

Distinció personal, un reconeixement a la tasca d’una persona o grup de persones per la seva rellevància o interès públic, sempre que es desenvolupin de manera individual o col·lectiva en l’àmbit territorial del districte de Sant Andreu.

Distincions per aniversaris d’entitats, per a aquelles que es van crear fa 10, 25 i a partir d’aquest, cada 25 anys, i que celebren els aniversaris durant l’any 202 1.

Les persones o entitats participants només podran presentar la seva candidatura a una modalitat, amb excepció de la candidatura de distinció per aniversaris d’entitats, que pot concórrer amb altres categories.