Vacunació contra la covid-19 sense cita prèvia a La Maquinista

10/08/2021 - 18:46

Les persones que encara no s’hagin vacunat o no hagin demanat hora podran anar-hi sempre que presentin la targeta sanitària, el DNI o el NIE.

El Centre Comercial La Maquinista (carrer de Potosí, 2) s’ha habilitat aquesta setmana com a espai de vacunació sense necessitat de cita prèvia. L’objectiu és agilitzar el procés de vacunació entre la ciutadania i reduir el risc de contagi a la ciutat.

Aquest espai de vacunació sense cita prèvia s’afegeix als tres equipaments habilitats al Districte per fer de suport, oferint ajuda a aquelles persones que necessitin assistència per demanar cita prèvia. Recordem que aquests espais són la Biblioteca Bon Pastor i Biblioteca Trinitat Vella i el Centre Cívic Baró de Viver.

Punts de vacunació a la resta de la ciutat

Al marge dels espais de Districte, també us podeu adreçar als altres dos oberts a la ciutat per obtenir la vostra dosi de la vacuna:

  • Fira de Barcelona (avinguda de Rius i Taulet, 12): cada día de 16.00 a 20.00 hores.
  • El Recinte Modernista de Sant Pau (carrer de Sant Antoni Maria Claret, 169): de dilluns a dissabte, de 16.00 a 20.00 hores.

La població també disposa de punts de suport a la vacunació on es pot demanar ajuda per sol·licitar cita prèvia en algun dels espais de la xarxa de vacunació de Barcelona.

També es pot demanar hora a través d’internet, al web de Vacunació COVID-19.

Per resoldre dubtes sobre el procés de vacunació, es pot consultar l’espai de vacunació covid-19 al web de BCNcuida’t.