Reprenem el procés de participació per reurbanitzar la Mercedes-Benz: Espai públic i mobilitat

06/09/2021 - 10:59

La sessió serà dijous 16 de setembre a les 18 h a l'Institut Escola El Til·ler (Mollerussa, 1). Cal inscripció prèvia.

L’antiga fàbrica Mercedes-Benz del Bon Pastor és un àmbit històricament dedicat de forma íntegra a l’activitat industrial (fabricació de motors d’aviació i posteriorment assemblatge automobilístic), situat al barri del Bon Pastor, al districte de Sant Andreu. Fa molts anys que la fàbrica va tancar, i actualment l’àmbit està en desús, aïllat del seu entorn.

La transformació urbanística del sector és una prioritat per a l’Ajuntament per la potencialitat que ofereix en termes d’estructurar i millorar la connectivitat dels barris de Sant Andreu del Palomar i del Bon Pastor, així com per generar una renovació urbana de mixtura d’usos, fonamentada en el manteniment de l’activitat econòmica i en l’aparició d’usos residencials, d’equipaments i altres. Aquesta transformació ajudarà a consolidar la transformació de tot el corredor de la Sagrera-Rec Comtal amb la seva mixtura d’usos.

La propera sessió, després de l’estiu, dins d’aquesta proposta de treballar conjuntament amb el veïnat el futur de l’espai, serà el dijous 16 de setembre a les 18.00 h a l’Institut Escola El Til·ler.

La sessió es desenvoluparà presencialment. Per assistir-hi es requereix inscripció prèvia.

Les inscripcions es poden realitzar al Centre Cívic del Bon Pastor, a través de diferents canals:

  • Presencialment a recepció en els horaris d’atenció.
  • Per telèfon, trucant al 93 314 79 47.
  • Per correu electrònic, informacio@ccbonpastor.cat facilitant el vostre nom i cognoms, número de telèfon de contacte i entitat a la que representeu, si és el cas.