La Mercè 2021 al Recinte Fabra i Coats!

08/09/2021 - 12:37

#AccióCulturaViva és un festival impulsat per l'Ajuntament de Barcelona i organitzat de manera col·lectiva per un plenari d'entitats i persones amb els principis de l’economia social i solidària per promoure un espai participatiu i divers a La Mercè.

Ja tenim cartell del Festival #AccióCulturaViva! S’ha presentat la programació amb tots els concerts, tallers i activitats que ompliran el Recinte Fabra i Coats del 23 al 25 de setembre en el marc de La Mercè 2021.

El BAM Cultura Viva passa a ser Acció Cultura Viva: La Mercè més alternativa, comunitària i participativa que té lloc al Recinte Fabra i Coats.

El festival està organitzat de manera col·lectiva, assembleària i oberta amb entitats, col·lectius i persones diverses vinculades a la cultura de Barcelona per a generar un context participatiu de festa major. I ho fa teixint complicitats com projectes d’economia social, acció comunitària i cultura cooperativa de la ciutat.

En el cartell d’#AccióCulturaViva d’aquest any hi ha una alta representació d’identitats no binàries i dissidents com Las Marikarmen, Fera y las Disidentes o Flamenco Queer.

També hi participaran Alavedra, Anna Colom, KENYA, La Prenda Roja, Lil Russia, Clara Poch, Marta Gomez, Mechero, Prince Osito&The Cleftones, Raquel Lúa, SUZANNA, TILDE i White Solar Dog.

Flamenc, electrònica, rap, urban, sons africans, jazz… A més de concerts, a l’#AccióCulturaViva també es podrà participar en tallers diversos per a totes les edats i passejar per la Fira Discogràfica el dissabte 25 per remenar entre segells independents i de proximitat!

Cal reservar entrada al web de La Mercè: lamerce.barcelona a partir del 14/09.