Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible al Districte de Sant Andreu

14/10/2021 - 11:05

L’any de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible arriba als equipaments del territori per desenvolupar més de noranta projectes i polítiques de foment de l’alimentació sostenible i una programació que s’estendrà fins al desembre.

Amb motiu d’aquest Any de la Capitalitat de l’Alimentació Sostenible hem decidit emprendre un camí comú. Als equipaments del districte trobaràs una programació trimestral d’activitats formatives sobre horticultura per posar en pràctica tant a l’hort comunitari com al balcó de casa. A través de tallers i activitats creem xarxa amb altres horts per compartir recursos i coneixements i així fer créixer l’agricultura urbana.

Els equipaments que participen en la xarxa són: SCE La Lira, Casal de Barri Can Portabella, Centre Cívic Trinitat Vella, Centre Cívic Baró de Viver, Casal de Barri Torre de la Sagrera, Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet, Casal de Barri Congrés-Indians i l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu.

Les activitats començaran aquest divendres 15 d’octubre i s’estandran fins al novembre. Podeu consultar-les en l’arxiu adjunt.