Parla amb l'Aula Ambiental de Sant Andreu

20/10/2021 - 12:41

Si encara no coneixes l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu, entra a la seva pàgina web i inscriu-te a aquelles activitats que més t’agradin!

L’Aula Ambiental és un servei d’aprenentatge i comunicació de les problemàtiques ambientals, que procura donar eines de participació, acció i reflexió per una gestió més sostenible dels nostres barris i ciutats.

A la seva pàgina web podreu trobar, l’explicació de tot el que ofereixen, així com el programa d’activitats trimestrals per descarregar i poder inscriure’s a aquelles activitats que més us cridin l’atenció. A més, si pertanys a una escola o a una entitat de lleure, trobaràs dos catàlegs d’activitats per a infants de diverses temàtiques ambientals que també pots descarregar!

D’altra banda, l’Aula ofereix un servei d’assessorament on podeu demanar informació i consultes, per resoldre dubtes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat. Dins d’aquest servei i amb la voluntat de realitzar un programa d’activitats obertes que inclogui les necessitats, curiositats i dubtes dels veïns i les veïnes, l’Aula ha obert una bústia de suggeriments dins de la seva pàgina web, per recollir les inquietuds de la ciutadania envers diferents temàtiques mediambientals.

A més, podreu trobar un recull de consells, a través d’imatges, per fer el dia a dia més sostenible en totes les vostres activitats quotidianes.

No et perdis cap activitat ni cap consell, fent clic aquí.

Per més informació, contacta amb l’Aula Ambiental del districte a través del correu: santandreuambiental@bcn.cat o trucant al 650 97 61 71.

Més informació