L’Aula Ambiental del Districte participa a la Setmana de l'Energia Sostenible 2021

26/10/2021 - 12:12

Aquest any, la Setmana de l’Energia Sostenible, davant de la situació d’emergència climàtica, vol conscienciar la ciutadania amb actuacions i activitats centrades en l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper de la societat en la transició energètica que és necessària assolir.

L’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu, sota el lema “Cap al 2030: reformar el sistema energètic europeu” ofereix les següents activitats:

Ruta d’arquitectura sostenible: el Camp del Ferro i Can Portabella

Dimarts 26 d’octubre de 18 a 20 h. Poliesportiu Camp del Ferro.

Coneixerem els edificis sostenibles que hi ha al barri de Sant Andreu amb Chiara Monterotti, experta en arquitectura sostenible i certificats ambientals per a edificis.

Coorganitzat amb el Casal de barri Can Portabella i el Poliesportiu Camp del Ferro. En el marc de la Setmana de l’Energia Sostenible.

Mesures per a la millora energètica a la llar

Dimecres 27 d’octubre de 18:30 a 20 h. Centre Cívic Navas.

En aquest taller veurem els elements que cal tenir en compte per determinar el grau d’eficiència energètica d’un edifici i descobrirem les possibilitats que tenim a l’abast per a millorar l’eficiència energètica en els interiors dels habitatges, des de la substitució d’instal·lacions a les mesures low cost i ajudes específiques.

A càrrec del programa Carrega’t d’Energia. Coorganitzat amb el Centre Cívic Navas.

Desmuntant les factures del gas i l’electricitat

Dilluns 15 de novembre de 18:30 a 20 h. Ateneu L’Harmonia.

Aquest taller treballa cadascun dels conceptes que apareixen a la factura amb l’objectiu d’entendre què s’està pagant, quines opcions tenim i com podem reduir l’import de les nostres factures simplement optimitzant el contracte de subministrament.

A càrrec del programa Carrega’t d’Energia. Coorganitzat amb l’Ateneu L’Harmonia.