El districte de Sant Andreu rep dos Premis Ajuntament+Sostenible 2021

28/10/2021 - 13:32

Els premis reconeixen la incorporació de la gestió sostenible al Poliesportiu Camp del Ferro i la Melmelada La Marga 100% de Sant Andreu.

La incorporació de la gestió sostenible al Poliesportiu Camp del Ferro i la Melmelada La Marga 100% de Sant Andreu, dos projectes nascuts al districte són reconeguts als Premis Ajuntament+Sostenible 2021. L’entrega de premis s’ha celebrat en el marc de la Jornada Ajuntament+Sostenible, que ha tingut lloc al Parc Zoològic de Barcelona i que ha reunit treballadors i treballadores municipals compromesos amb la sostenibilitat.

La gerent municipal, Sara Berbel, i la gerent d’ecologia urbana, Sonia Frias, han fet entrega dels guardons a representants de tot l’equip de persones que treballen al districte de Sant Andreu.

El projectes que han estat reconeguts han estat:

  • Incorporació de criteris de sostenibilitat en els plecs de la gestió del Poliesportiu Camp del Ferro, amb l’objectiu de potenciar la contractació pública, una eina de transformació socioeconòmica.
  • Melmelada La Marga, 100% de Sant Andreu. El projecte de recollir, produir i envasar la melmelada de taronja amarga dels carrers de Sant Andreu,  amb un important missatge sobre l’aprofitament alimentari.

A més de l’entrega de premis a les deu iniciatives més destacades de la ciutat en l’àmbit de la sostenibilitat, durant la jornada, que ha celebrat la seva tercera edició, s’ha fet un repàs de les accions dutes a terme i s’han presentat els projectes tractors del Programa Ajuntament+Sostenible, entre altres qüestions.