Teatre i titelles de consum responsable: La botigueta

04/11/2021 - 13:49

L’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu i el Centre Cívic Baró de Viver, us porten un espectacle de teatre i titelles sobre consum responsable i sostenibilitat.

L’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu amb col·laboració del Centre Cívic Baró de viver ens presenten l’espectacle La botigueta. En aquesta funció, gratuïta i per a totes les edats, l’escenari es transforma en una botiga i els productes cobren vida per conscienciar al públic sobre el valor d’allò que comprem i consumim i l’impacte que genera en el medi ambient i en la societat.

A l’obra, l’Amèlia ens ensenya tot el que ven a la seva botigueta: verdures, cafè, llegums a granel, pots de conserva, productes gurmet, begudes, roba, complements, electrodomèstics i allò que mai t’imaginaries que pots comprar en un mateix establiment.

A més, tot de clients estrafolaris necessitaran l’ajuda de tot el públic per descobrir allò que s’amaga rere de cada producte i el que cal saber per fer una bona compra i quedar-ne satisfet. I és que aquesta no és una botigueta qualsevol, perquè entre les caixes i pots del magatzem s’amaguen sorpreses i un munt de personatges que semblaven adormits.

Podrà la botigueta seguir oberta gaire temps? Aguantarà la competència de les grans companyies i multinacionals? Suportarà l’Amàlia les extravagàncies els seus clients? I podrà controlar el caràcter dels productes que ven quan aquests cobren vida?

Aquesta activitat està emmarcada en l’Any de la Capitalitat de l’Alimentació Sostenible a Barcelona, programa amb el qual s’estan desenvolupant més de noranta projectes i polítiques a la ciutat per promoure hàbits saludables entre la ciutadania i potenciar un canvi en el model de producció d’aliments.

El 10 de novembre a les 17:30 h al Centre Cívic Baró de Viver, vine i atreveix-te a entrar a la botiga màgica de l’Amèlia i diverteix-te aprenent els drets i deures dels consumidors per convertir-te en un comprador amb superpoders! Reserva la teva entrada fent clic aquí.

Per més informació posa’t en contacte amb l’Aula Ambiental de Sant Andreu a través del seu correu santandreuambiental@bcn.cat o trucant al 650 976 171.