La ciutat de Nadal al Districte de Sant Andreu

10/12/2021 - 13:56

Us presentem un gran nombre d'activitats perquè petits i grans gaudeixin del Nadal més proper i participatiu.

Les associacions comercials, els equipaments, les entitats veïnals i el districte ja ho tenim tot a punt per acollir les activitats nadalenques  als nostres barris.

L’esperit nadalenc torna als carrers i places de Sant Andreu amb un centenar d’activitats per tot el territori. A Sant Andreu de Palomar destaquen la Fàbrica de Reis al Recinte de Fabra i Coats, la Haima Reial a la plaça Comerç o les visites del Pare Noël als comerços de la Rambla d’Onze de Setembre, les exposicions tradicionals al Centre de Cultura Popular Can Galta i la seva cavalcada tradicional d’entre d’altres.

Els comerços de la Sagrera estaran engalanats per motius fet per les escoles del barri. El barri també acollirà el concert de Nadal, la cavalcada i un munt de propostes dels seu casal de barri i centre cívic.

El barri de Navas gaudirà del Pessebre Vivent de l’Associació de Veïns, el mercat de paradetes nadalenques a la plaça Ferran Reyes i les propostes sempre interessants del Centre Cívic Navas, entre d’altres.

La Trinitat Vella omplirà d’activitats el seu calendari festiu, des de l’organització d’activitats solidàries per a la Marató fins a la seva Rua del Pare Noël i la cavalcada de Reis.

El barri del Congrés i els Indians estarà ple de música i el seu veïnat podrà cagar el tió. Tallers, cinema i una mostra de comerç a la plaça del Congrés.

Podrem gaudir d’un taller de material reciclat a la Nau Vila Besos de Bon Pastor i de moltes activitats i tallers nadalencs. El dia 5 arribarà la cavalcada dels Reis Mags.

A Baró de Viver podem avançar el cap d’any si participem al cap d’any infantil al Centre Cívic. Tallers i música complementen el programa del barri.

Consulta el programa complert!

Un programa d’activitats que caldrà consultar dia a dia per possibles modificacions a causa de la situació sanitària en cada moment.