Oberta la inscripció als tallers d'hivern dels centres cívics

16/12/2021 - 17:01

L'any nou aterra al Districte de Sant Andreu amb un seguit de propostes d'activitats i tallers als centres cívics.

Acabem l’any amb ganes i recarreguem forces per un nou començament i quina millor manera de gaudir que les activitats que ens proposen els nostres centres cívics.
Alguns d’ells no els ha faltat temps i han obert ja les inscripcions perquè el veïnat pugui apuntar-se! 

El Centre Cívic Bon Pastor ofereix tallers d’expressió, recursos, salut i benestar i tallers artístics, per consultar el seu catàleg podeu fer clic aquí.

El Centre Cívic Can Clariana Cultural aposta per tallers per adults, infants i famílies, les inscripcions les podeu fer des del seu web.
El Centre Cívic de Navas també comença en gran la nova temporada amb tallers de creativitat, cuina i gastronomia, expressió, humanitats i molts més que podreu consultar aquí.
El Centre Cívic de la Sagrera porta un ventall d’activitats que van des d’arts escèniques a expressió musical passant per tallers de creació literària i molts més tallers.
Al Centre Cívic Trinitat Vella podreu divertir-os amb tallers de cuina i gastronomia, cos, ment i dansa, i molts altres als quals us podeu inscriure des del seu web.

El Centre Cívic Baró de Viver oferta tot un catàleg de propostes d’espectacles, tallers familiars, per adults i gent gran als quals us podeu inscriurem a partir del 20 de desembre aquí.

Finalment, les inscripcions pel Centre Cívic de Sant Andreu comencen el tres de gener al seu web i podreu trobar tallers de salut, ball, idiomes entre molts altres.

Us animem a apuntar-vos a aquesta gran oferta d’activitats per passar-ho genial desenvolupant la creativitat, enriquint coneixements i ampliant la nostra experiència.