26 de gener, dia mundial de l'educació ambiental

12/01/2022 - 12:36

Celebra el Dia Mundial de l’Educació Ambiental amb les activitats que t’ofereix l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu.

Com cada any, els equipaments ambientals de Barcelona ens porten un programa conjunt, d’activitats gratuïtes, entorn aquest dia. Per saber-ne més podeu consultar totes les activitats a l’espai web de la Fàbrica del Sol. En concret, l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu ha programat tres activitats per apropar la cultura de la sostenibilitat als nostres barris.

 

Teatre familiar: Cabeza de calabaza, corazón de manzana

Divendres 28 de gener de 17:30 a 18:30 h al Centre Cívic Navas.

Aquesta és la història d’un ocell que treballa a una granja a canvi d’aliments, cereals, llavors, petits cucs… En un principi sembla que tot va molt bé fins que el granger decideix acomiadar la seva sòcia sota l’argument que menja massa. En veure els seus somnis espedaçats, l’ocell decideix anar a buscar allò que li pertany per dret: la carabassa més apreciada de la granja. Conflictes, emocions, poesia i suspens en una obra dirigida a públic infantil per gaudir en família.

Cal inscripció prèvia a la web del Centre Cívic Navas.

Coorganitzat per l’Aula Ambiental Sant Andreu i el Centre Cívic Navas. A càrrec de la Compañía de Teatro Libertario de Barcelona (TLBA).

 

Para i repara: Mercat d’intercanvi i reparació

Dissabte 29 de gener de 10:00 a 14:00 h a la plaça Robert Gerhard, Bon Pastor.

Porta aquells objectes (eines, vaixella, petits electrodomèstics, bicicletes…) que ja no fas servir, però que estan en bon estat per intercanviar-los per d’altres que si necessites. Si tens algun objecte que necessita una reparació no dubtis en dur-lo i aprèn a reparar-lo amb l’ajuda de persones expertes. Hi haurà servei per reparar petits electrodomèstics, bicicletes i aparells tecnològics.

Inscriu-te al Centre Cívic Bon Pastor per reparar el teu objecte.

Coorganitzat per l’Aula Ambiental de Sant Andreu amb el Centre Cívic Bon Pastor, Nau Vila Besòs, Biblioteca de Bon Pastor, Biblioteca de les Coses i Open Art Assosiation. A càrrec de Repair Cafè Barcelona i Reparatruck.

 

Paraules pel medi ambient: monòlegs i poesia

Divendres 4 de febrer de 19:00 a 20:00 h al SCE La Lira

Les emocions juguen un paper fonamental en l’educació i per això celebrem el Dia Mundial de l’Educació Ambiental amb paraules que ens remouen i ens desperten. Des de l’humor i la poesia ens apropem a les problemàtiques ambientals actuals i al paper que assumim en el medi natural que ens envolta.

Cal inscripció prèvia al SCE La Lira.

A càrrec de Marc Muñoz i Irene Minovas. Coorganitzat per l’Aula Ambiental de Sant Andreu amb el SCE La Lira.

Per saber més, podeu posar-vos en contacte amb l’Aula Ambiental de Sant Andreu a través del correu electrònic o al telèfon 650 976 171).