Convocatòria oberta pel Premi Miquel Casablancas 2022

01/02/2022 - 11:18

Un any més, Sant Andreu Contemporani convoca el Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2022, un premi d’art jove d’abast nacional que contempla quatre modalitats: obra, projecte, mediació i comunicació gràfica.

 

Sant Andreu Contemporani és un programa públic dedicat a la promoció, difusió i producció de l’art contemporani emergent. Articula la seva programació a través d’exposicions, tallers, conferències, projectes curatorials, un programa educatiu, un programa de mediació i un programa de residències artístiques, tots ells destinats a proporcionar als creadors eines per a la seva professionalització.

La convocatòria del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2022 estarà oberta fins el 15 de març de 2022. Hi poden concursar tots els creadors i creadores i col·lectius artístics, nacionals o estrangers, residents a l’Estat Espanyol, nascuts després de l’1 de gener de 1986.

El concurs contempla quatre modalitats:

OBRA: Premi de 2.000 € per la compra de l’obra presentada a concurs. L’obra premiada passarà a ser propietat de l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Andreu.

PROJECTE: Premi de 3.000 € per a un projecte inèdit. L’artista es compromet a realitzar el projecte durant el 2022 i a fer-ne una presentació pública en primícia dins del marc de Sant Andreu Contemporani. El projecte resultant serà propietat de l’autor o autora.

MEDIACIÓ:  Premi de 3.000 € per a la realització d’un projecte de mediació. La persona seleccionada es compromet a la realització del projecte de mediació en el  marc de la programació de Sant Andreu Contemporani.

COMUNICACIÓ GRÀFICA: Premi-dotació de 4.000 € per a la realització de la comunicació gràfica dels projectes de Sant Andreu Contemporani. L’autora o autores compromet a treballar en col•laboració amb l’equip gestor i les persones membres del jurat d’enguany en la concepció i el disseny dels elements de comunicació vinculats a la programació de Sant Andreu Contemporani, durant el període comprès entre la resolució de l’edició del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas de 2022 i la de 2023. Aquests elements variaran en funció de cada projecte i s’aniran definint durant el procés de treball

Podeu consultar les bases completes del concurs al document adjunt.