'Reconstrucció': com fer front a la incertesa des de la perspectiva de les persones grans

04/02/2022 - 12:26

El Districte de Sant Andreu i el Departament de Promoció de la Gent Gran de l'Ajuntament de Barcelona engeguen un projecte per facilitar eines i recursos per aprendre a afrontar els canvis constants.

Fer-se gran és haver d’afrontar, cada vegada, més reptes. Noves realitats, nous espais, nous aprenentatges… Es tracta d’una etapa de la vida que ofereix enormes oportunitats però que també pot arribar a desconcertar, i més en el context actual. És a partir d’aquesta premisa que surt el projecte ‘Reconstrucció’, una proposta que naix de la necessitat d’aprendre a fer front a la incertesa i al canvi i que s’ha gestat des del Departament de Promició de la Gent Gran de l’Ajuntament de Barcelona, el Districte de Sant Andreu i amb el suport d’Àgora Events.

La representació aborda una obra de teatre científic en què la neurociència ens brindarà les pautes per aprendre a gestionar la incertesa i transcendir els canvis impredictibles que irrompen en les nostres vides. “Com més flexibles siguem, més capacitat tindrem d’adaptar-nos a l’entorn, de persistir davant les amenaces i, en definitiva, de superar els canvis de manera creativa en l’intent de viure una existència lliure”, d’acord a la breu sinopsi que s’adjunta a ‘Reconstrucción’.

El passi serà aquest dilluns 7 de febrer a les 16.30 h al Casal de Gent Gran Navas i comptarà amb entrades, ja repartides entre les persones usuàries dels diferents equipaments, atès que l’aforament és limitat.

‘Reconstrucción’ es durà a terme també a la resta de districtes de la ciutat.