Hortes obertes a Congrés-Indians

08/02/2022 - 12:28

Aquest dissabte 12 de febrer, podràs aprendre sobre horticultura a l’hort urbà del Casal de barri de Congrés Indians, de la mà de l’Antonio, el dinamitzador de l’hort i l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu.

Al terrat del Casal de barri de Congrés-Indians hi ha un hort on participen veïns i veïnes que comparteixen una mateixa passió per l’horticultura. Aquest espai compta amb diverses taules de cultiu on creixen tota mena de verdures. Entre totes comparteixen coneixements i aprenen noves formes de cultivar a la ciutat.

El pròxim dissabte 12 de febrer a les 12 h, l’Antonio, la persona que dinamitza aquest espai, ens explica com ha sorgit aquest projecte i la forma en què s’organitzen. Per acabar farem un petit taller sobre esqueixos d’aromàtiques i ens endurem un a casa per fer-lo créixer.

Si vius a prop d’aquest equipament i necessites un espai i un grup motivat per cultivar hortalisses a la ciutat, vine a conèixer aquest espai i assabenta’t de com participar!

Aquesta activitat forma part de la programació de la Xarxa d’Horts dels Equipaments del districte de Sant Andreu que uneix a tots aquells horts dels equipaments del districte.

Per saber més sobre el programa d’activitats, o si vols formar part d’algun hort del districte, pots posar-te en contacte amb l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu a través del correu (santandreuambiental@bcn.cat) o del telèfon (650 97 61 71).