Canòdrom: La primavera, la Internet altera!

06/04/2022 - 13:57

Gràcies al teixit comunitari i veïnal, al Canòdrom estan passant moltes coses, com la creació d'una xarxa d'Internet comunitària. A més, presenta nou programa de primavera!

Al programa de primavera del Canòdrom desdibuixen la barrera entre el físic i el digital i ho impregnem tot d’Internet: des de l’aposta per l’humor digital des de la trinxera, fins a destapar els moviments d’odi de les xarxes, o identificar la magnitud d’un país que no està en un núvol.

El pròxim 20 d’abril no només podràs conèixer de primera mà tot el programa d’activitats de l’Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica, sinó també posar-te al dia i unir-te als projectes que s’estan iniciant des del Canòdrom amb relació al barri. De fet, gràcies al teixit comunitari i veïnal, ja s’ha posat en marxa el projecte de Xarxa Oberta de Barris.

L’accés a Internet i a les tecnologies digitals són drets fonamentals. Després de detectar quantes famílies a Congrés-Indians, Navas i Sagrera tenen aquest dret vulnerat, la Xarxa Oberta de Barris entra en una segona fase, en què desplega la infraestructura tecnològica necessària per construir una xarxa d’internet comunitària al barri.

Us convidem a descobrir tot això i més a la sessió virtual del 20 d’abril a les 18 h!