Gaudeix del Sant Jordi amb l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu

19/04/2022 - 09:19

Celebra aquest Sant Jordi, amb les activitats que ha programat l'Aula Ambiental del districte de Sant Andreu.

L’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu, dins del seu programa de primavera ha programat dues activitats per aquest Sant Jordi, obertes a totes les veïnes.

Per Sant Jordi… Històries d’animals:

Divendres 22 d’abril de 17:30 a 18:30 h al Casal de Barri la Torre de la Sagrera.

Quin és l’animal més animal de tots els animals? Aquest espectacle de titelles ens narra un seguit d’històries i contes d’animals on s’inclou l’home. És un espectacle on ens divertirem, cantarem en família i reflexionarem sobre el paper dels éssers humans a la terra.

Coorganitzat amb Casal de Barri la Torre de la Sagrera. A càrrec de Pengim-penjam titelles.

Tarda poètica a l’hort:

Divendres 22 d’abril de 17:00 a 18:30 h a l’Hort del Centre Cívic i Espai de Gent Gran de Baró de Viver.

Celebrarem Sant Jordi amb una tarda de lectures poètiques, refranys i dites populars entorn la natura, l’agricultura i la vida rural. Si ets aficionada a la poesia o als contes curts escull aquelles peces que més t’agradin, siguin escrites per tu o per aquelles autores que més t’emocionen i comparteix-les amb nosaltres en aquesta tarda primaveral a l’hort del Centre Cívic Baró de Viver.

Coorganitzat amb el Centre Cívic i Espai de Gent Gran Baró de Viver, Casal de Gent Gran de Navas, Casal de Gent Gran La Palmera i el Casal de barri Congrés-Indians.

Inscripció prèvia trucant al 932 565 097 o al web.

Per saber més, podeu posar-vos en contacte amb l’Aula Ambiental de Sant Andreu a través del seu correu santandreuambiental@bcn.cat o telèfon 650 97 61 71.