Parlem d’economia circular i consum responsable amb l’Aula Ambiental

09/05/2022 - 09:00

Aquest mes de maig l’Aula Ambiental ens porta al districte dues activitats perquè repensem el nostre consum i coneguem iniciatives d’economia circular.

Dins del paradigma actual d’emergència climàtica que vivim, cal que repensem la manera de relacionar-nos entre nosaltres i el nostre entorn. Necessitem espais on pensar i explorar nous camins fora de les lògiques del capital.

És per aquest motiu que aquest mes, l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu ens porta dues activitats per conèixer projectes vinculats amb el medi ambient, el consum responsable i l’economia circular.

Exposició: No volem una salut de plàstic

De l’1 al 15 de maig a la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra, carrer del Segre, 24.

Els plàstics d’un sol ús no tan sols tenen greus afectacions en els ecosistemes, també estan presents al nostre cos i afecten la nostra salut. Rezero va analitzar l’orina de 20 persones i va veure quina era la presència de plàstics al seu cos. Vols saber quins han estat els resultats? Aquesta exposició ens mostra la importància de ser conscients del nostre consum.

A càrrec de Rezero. Coorganitzat amb la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra.

Transformem la ciutat: Iniciatives per un consum responsable des de l’Economia Circular

Dijous 19 de maig de 18 a 19:30 h al BiciHub, carrer Pere IV, 58-60.

Amb motiu de la campanya Cuidem Barcelona de la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona, obrim un espai per conèixer i reflexionar entorn de projectes que exploren nous camins vinculats amb el medi ambient, el consum responsable, l’economia circular i les tecnologies ecològiques.

Comptarem amb la participació de la Biblioteca de les Coses, Rezero i Naifactory. Coorganitzat amb el Bicihub, Espai Consum Responsable i l’Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol. En el marc de la campanya Cuidem Barcelona.

Cal inscripció prèvia.

Per més informació us podeu posar en contacte amb l’Aula Ambiental a través del seu correu santandreuambiental@bcn.cat o el seu telèfon 650 97 61 71.