5 de juny: Dia Mundial del Medi Ambient

30/05/2022 - 09:38

Des de l'any 1974 se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient cada 5 de juny, amb la finalitat de sensibilitzar la població mundial amb relació a les problemàtiques ambientals.

Durant aquest dia, participen més de 100 països d’arreu del món, i es duen a terme diverses activitats sobre el medi ambient. L’Organització Mundial de les Nacions Unides (ONU) defineix cada any una temàtica diferent així com un país amfitrió. Aquest any, 2022, la temàtica és Una sola Terra, que crida a viure de manera sostenible i en harmonia amb la natura, i el país amfitrió és Suècia, que destacarà les preocupacions ambientals més urgents i mostrarà les seves iniciatives i esforços globals per abordar la crisi climàtica i de la natura.

La Xarxa d’Equipaments Ambiental de Barcelona (XEAB) recull les activitats que realitzen els diferents equipaments ambientals de cada districte de la ciutat. Com és lògic, no podran faltar totes les activitats emmarcades en el Dia Mundial del Medi Ambient. A més, podeu consultar al web de l’Aula Ambiental del vostre districte quines activitats es faran amb relació al 5 de juny.

A l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu celebraran el Dia Mundial del Medi Ambient fent una Bicicletada pel clima!

BICICLETADA PEL CLIMA – Diumenge 12 de juny a les 10 h a la Plaça Ferran Reyes

Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient sobre rodes! Vine amb la teva bicicleta o patinet i participa en els tallers. Ens pintarem les cares d’animals, decorarem els nostres cascos i les nostres bicis i un cop convertides en fauna urbana farem una ruta en bicicleta fins a la Clariana de Glòries on hi ha preparades més activitats d’educació ambiental. Prepara’t per fer sonar el timbre de la bici per reivindicar la cura del medi ambient davant la crisi climàtica!

Imprescindible portar casc, cadena per lligar el vehicle i aigua!

Coorganitzat amb l’Aula Ambiental de Sagrada Família i La Fàbrica del Sol. En el marc del Dia Mundial del Medi Ambient.

Inscripcions, trucant al 650 97 61 71 o enviant un correu a santandreuambiental@bcn.cat.

Per qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu.

Més informació